Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Veilig en sierlijk: balustrade balkon hekwerk

Wanneer u geen tuin heeft, maar toch graag geniet van de buitenlucht, is een balkon of dakterras een uitkomst. Het formaat is daarbij niet eens zo belangrijk, ook al kunt u maar éen stap naar buiten zetten: u ervaart het buitengevoel. Heerlijk de zonnestralen in de zomer en de frisse wind in de winter.

Veiligheid op balkon en balustrade

Een balkon of balustrade heeft echter wel een groot nadeel ten opzichte van een tuin op de begane grond: op een hoogte staan is altijd minder veilig dan op de grond. Vooral met kinderen of wanneer u afgeleid bent, is de rand van het balkon snel dichtbij en bij een val zijn wij als mens extreem kwetsbaar. Daarom is een hekwerk verplicht en niemand zal dat onzin vinden. Met een goed en degelijk hekwerk is een balkon bijna net zo veilig als een terras op de begane grond en zit u nog relaxter!

Sierhekwerk heeft meerwaarde

Van de nood een deugd maken, dat is waar we in Nederland goed in zijn. Goed, we hebben een hekwerk op ons balkon of dakterras nodig omdat het veilig is en verplicht. Maar dan maken we er toch iets moois van? Een mooi metalen hekwerk is immers even veilig als een hekwerk dat alleen maar praktisch is ontworpen. Veiligheid en sierwaarde gaan bij hekwerken hand en hand en door een goede keuze te maken, creëert u hiermee meerwaarde en een mooiere uitstraling van uw woning.

Balustrade balkon hekwerk op maat

Bij Winter Sierhekwerk zijn we specialist in het produceren van sierhekwerk voor alle toepassingen. Balkon, dakterras, maar uiteraard ook voor tuin of bedrijf. Via onze offerteaanvraag kunt u kiezen uit diverse voorbeelden en daarop variaties aangeven. Wij reageren uiteraard zo snel mogelijk met de prijs waarvoor wij uw hekwerk kunnen maken en eventueel ook monteren. Ook als u helemaal een eigen ontwerp heeft, kunnen wij voor u aan de slag!

Balustrade balkon hekwerk door Winter Sierhekwerk

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!