Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Hekwerk als beveiliging

Winter Sierhekwerk heeft de afgelopen jaren vele klanten kunnen voorzien met metalen hekwerk en poorten. Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze klanten, gedegen advies te geven en altijd klaar te staan om maatwerk te leveren.

Een van de belangrijkste redenen voor onze klanten om degelijk metalen hekwerk te laten plaatsen is om de veiligheid van bezittingen te vergroten.

Beveiliging van uw eigendommen

Stel u heeft een bedrijfsterrein of pand op een industrieterrein en wilt uw bezittingen beter beschermen tegen diefstal. Wellicht maakt u al gebruik van een alarmsysteem en heeft u camera’s laten installeren. Voor goederen die buiten zijn opgeslagen heeft een alarm in de meeste gevallen geen zin maar de videobewaking dan? In veel gevallen kunt u daarmee inderdaad zien wat er (is) gebeurd. Maar de daders identificeren? Dat is meestal niet mogelijk omdat men zich bewust is van de camera’s en zich vaak zo kleed dat identificeren erg moeilijk is.

Voordelen van metalen hekwerk

Door een goed hekwerk te plaatsen wordt het voor dieven een stuk moeilijker uw eigendommen te bereiken en vooral om deze snel weg te halen. Op het terrein binnendringen zal wellicht nog lukken maar een vervoersmiddel zoals een bus of aanhanger komt het terrein niet op. Hierdoor is het snel inladen van spullen niet mogelijk. Dit zal dieven ontmoedigen want snelheid is natuurlijk belangrijk, immers hoe langer de diefstal duurt hoe groter de pakkans.

Welke types hekwerk

Gaashekwerken zijn minder geschikt als beveiliging tegen inbraak omdat deze vaak snel kapot geknipt worden. Een dubbelstaafs hekwerk is als alternatief al vele malen beter en voor een echt robuust hekwerk zijn dikkere spijlen aan te bevelen. Uiteraard moet het hekwerk voorzien worden van een goede en gebruiksvriendelijke poort. Als extra toevoeging is ook een intercomsysteem bij de poort en eventueel stroomdraden op het hekwerk mogelijk om kwaadwillenden de toegang bijna helemaal onmogelijk te maken.

Advies en levering van beveiligingshekwerk

Wilt u uw bedrijf of woonhuis beveiligen met een professioneel hekwerk? Neem dan contact met ons op voor advies, productie en montage van een hekwerk.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!