Hekwerk als beveiliging

Winter Sierhekwerk heeft de afgelopen jaren vele klanten kunnen voorzien met metalen hekwerk en poorten. Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze klanten, gedegen advies te geven en altijd klaar te staan om maatwerk te leveren.

Een van de belangrijkste redenen voor onze klanten om degelijk metalen hekwerk te laten plaatsen is om de veiligheid van bezittingen te vergroten.

Beveiliging van uw eigendommen

Stel u heeft een bedrijfsterrein of pand op een industrieterrein en wilt uw bezittingen beter beschermen tegen diefstal. Wellicht maakt u al gebruik van een alarmsysteem en heeft u camera’s laten installeren. Voor goederen die buiten zijn opgeslagen heeft een alarm in de meeste gevallen geen zin maar de videobewaking dan? In veel gevallen kunt u daarmee inderdaad zien wat er (is) gebeurd. Maar de daders identificeren? Dat is meestal niet mogelijk omdat men zich bewust is van de camera’s en zich vaak zo kleed dat identificeren erg moeilijk is.

Voordelen van metalen hekwerk

Door een goed hekwerk te plaatsen wordt het voor dieven een stuk moeilijker uw eigendommen te bereiken en vooral om deze snel weg te halen. Op het terrein binnendringen zal wellicht nog lukken maar een vervoersmiddel zoals een bus of aanhanger komt het terrein niet op. Hierdoor is het snel inladen van spullen niet mogelijk. Dit zal dieven ontmoedigen want snelheid is natuurlijk belangrijk, immers hoe langer de diefstal duurt hoe groter de pakkans.

Welke types hekwerk

Gaashekwerken zijn minder geschikt als beveiliging tegen inbraak omdat deze vaak snel kapot geknipt worden. Een dubbelstaafs hekwerk is als alternatief al vele malen beter en voor een echt robuust hekwerk zijn dikkere spijlen aan te bevelen. Uiteraard moet het hekwerk voorzien worden van een goede en gebruiksvriendelijke poort. Als extra toevoeging is ook een intercomsysteem bij de poort en eventueel stroomdraden op het hekwerk mogelijk om kwaadwillenden de toegang bijna helemaal onmogelijk te maken.

Advies en levering van beveiligingshekwerk

Wilt u uw bedrijf of woonhuis beveiligen met een professioneel hekwerk? Neem dan contact met ons op voor advies, productie en montage van een hekwerk.

Inspiratie

Sierpoort in wit

Sierpoort in wit

Dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk  en dubbelstaaf hekwerk

  • Jarenlange ervaring in sierhekwerk
  • 100% eigen in-huis fabricage
  • Uitstekende prijs/kwaliteisverhouding
  • Montage door onze ervaren monteurs