Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Sierhekwerk volgens uw eigen wensen

Als u denkt over sierhekwerk en een bijpassende metalen poort zijn er heel wat keuzes te maken. Er zijn ontzettend voor mogelijkheden en het valt niet mee het juiste hekwerk te selecteren. Om u op weg te helpen hebben wij tekeningen van diverse poorten en hekwerken die wij al eens hebben gemaakt online gezet, waarbij u makkelijk en snel nog aanpassingen kunt aangeven en een offerte opvragen.

Eerder gemaakte projecten

Daarnaast hebben we een greep uit de vele sierhekwerken die we hebben mogen leveren op onze projectenpagina geplaatst. Hoewel de tekeningen al een goed beeld geven is een foto van een sierhekwerk toch nog mooier om een beslissing op te baseren. Bij de projecten hebben we een indeling gemaakt in Sierhekken, Poorten, Balustrade en balkon hekwerk en Industrieel hekwerk. Door deze indeling kunt u gericht projecten bekijken die passen bij het doel waarvoor u een offerte wilt ontvangen.

Sierhekwerk van metaal volgens uw wensen

Metalen sierhekwerk, precies volgens uw wensen!

Maatwerk is geen probleem

Wellicht heeft u zelf een idee voor een hekwerk en heeft u dit nog niet in ons assortiment kunnen vinden. Van de hekwerken en poorten in ons assortiment kunt u bij de offerteaanvraag altijd nog aangeven of er een andere paalkop of punt gebruikt moet worden, waarna u uit een selectie kunt kiezen. Als u ook bij dit proces niet kunt vinden wat u zoekt dan kunnen we geheel op maat een ontwerp voor uw hekwerk maken. U kunt daarvoor gewoon contact opnemen: onze vakmensen kunnen (bijna) alles maken van metaal!

Montage van hekwerken en poorten

Als de poort of het werkwerk is gemaakt moet dit worden geplaatst. Ook dat kunt u door Winter Sierhekwerk laten uitvoeren. Wij hebben veel ervaring in het perfect monteren van hekwerk van elk type en formaat. Doet u dit gedeelte van het project liever zelf? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!