Sierhekwerk volgens uw wensen

Als u denkt over sierhekwerk en een bijpassende metalen poort zijn er heel wat keuzes te maken. Er zijn ontzettend voor mogelijkheden en het valt niet mee het juiste hekwerk te selecteren. Om u op weg te helpen hebben wij tekeningen van diverse poorten en hekwerken die wij al eens hebben gemaakt online gezet, waarbij u makkelijk en snel nog aanpassingen kunt aangeven en een offerte opvragen.

Eerder gemaakte projecten

Daarnaast hebben we een greep uit de vele sierhekwerken die we hebben mogen leveren op deze pagina geplaatst. Hoewel de tekeningen al een goed beeld geven is een foto van een sierhekwerk toch nog mooier om een beslissing op te baseren. Bij de projecten hebben we een indeling gemaakt in Sierhekken, Poorten, Balustrade en balkon hekwerk en Industrieel hekwerk. Door deze indeling kunt u gericht projecten bekijken die passen bij het doel waarvoor u een offerte wilt ontvangen.

Maatwerk is geen probleem

Wellicht heeft u zelf een idee voor een hekwerk en heeft u dit nog niet in ons assortiment kunnen vinden. Van de hekwerken en poorten in ons assortiment kunt u bij de offerteaanvraag altijd nog aangeven of er een andere paalkop of punt gebruikt moet worden, waarna u uit een selectie kunt kiezen. Als u ook bij dit proces niet kunt vinden wat u zoekt dan kunnen we geheel op maat een ontwerp voor uw hekwerk maken. U kunt daarvoor gewoon contact opnemen: onze vakmensen kunnen (bijna) alles maken van metaal!

Montage van hekwerken en poorten

Als de poort of het werkwerk is gemaakt moet dit worden geplaatst. Ook dat kunt u door Winter Sierhekwerk laten uitvoeren. Wij hebben veel ervaring in het perfect monteren van hekwerk van elk type en formaat. Doet u dit gedeelte van het project liever zelf? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

Inspiratie

Dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk  en dubbelstaaf hekwerk

  • Jarenlange ervaring in sierhekwerk
  • 100% eigen in-huis fabricage
  • Uitstekende prijs/kwaliteisverhouding
  • Montage door onze ervaren monteurs