Tuinpoort

Een mooie verfraaiing van uw tuin of erfafscheiding is het laten plaatsen van een tuinpoort. Een tuinpoort kan een chique tint aan uw tuin geven alsof u de tuin van een waar paleis binnenkomt. In combinatie met een sierhekwerk in dezelfde stijl is het plaatje helemaal compleet.

Ook functioneel

Natuurlijk is een tuinpoort niet alleen mooi maar ook functioneel. Zo is een gesloten tuinpoort een barrière voor ongewenste bezoekers die zonder poort de tuin zo kunnen binnenlopen. In veel gevallen is het natuurlijk wel mogelijk om over de tuinpoort of het hekwerk heen te klimmen maar het kost natuurlijk veel meer tijd dan wanneer men snel over een pad of heg naar binnen kan snellen. De kans dat iemand die over een tuinpoort heen klimt gezien wordt is daardoor vele malen groter en het valt ook nog eens erg op. Als u bijvoorbeeld ook camera’s gebruikt is de kans op goede beelden groter als men moeite moet doen uw terrein op te komen.

Vele modellen tuinpoorten

Winter Sierhekwerk heeft vele jaren ervaring in de vervaardiging van metalen tuinpoorten in vele verschillende soorten en maten. Voor veel types kunt u via de pagina Metalen Poorten meteen een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk ook bellen of een contactformulier versturen.

Tuinpoort op maat

Ook als u een eigen idee heeft of bijvoorbeeld een tuinpoort op een foto heeft die u wilt laten maken dan kunt u een beroep doen op de vakmensen van Winter Sierhekwerk. Wij kunnen uw idee zo nodig eerst uitwerken in een (technische) tekening en u adviseren zodat de juiste materialen worden gebruikt. Een duidelijke offerte vooraf geeft u inzicht in de kosten van de tuinpoort. Natuurlijk is de volgende stap het bouwen van de poort. Wij kunnen de tuinpoort ook op locatie komen plaatsen maar dat kunt u als u wilt ook zelf doen. Ook mogelijk: een vooraf volledig opgebouwde prefab poort die alleen nog op de plaats gezet hoeft te worden!

Tuinpoort met toegangsbeveiliging

Een tuinpoort kan worden voorzien van afstandsbediening voor het openen vanuit huis of de auto. Ook het toevoegen van beveiliging met een intercom en/of camera of smartphone-app is mogelijk.

Overtuigd?

Bekijk hier onze modellen metalen poorten of neem contact met ons op.

Inspiratie

Sierpoort in wit

Sierpoort in wit

metalen sierpoort met tekst

metalen sierpoort met tekst

Dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk  en dubbelstaaf hekwerk

  • Jarenlange ervaring in sierhekwerk
  • 100% eigen in-huis fabricage
  • Uitstekende prijs/kwaliteisverhouding
  • Montage door onze ervaren monteurs