Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Over Winter Sierhekwerk en tuinpoorten

Winter Sierhekwerk is opgericht in 2010. De afgelopen jaren heeft Winter zich ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de hekwerk branche.

Kwaliteit en service

Voor Winter bent u als klant het belangrijkste. Met een team van zes werknemers leveren wij de beste service en kwaliteit. Zo bieden wij de mogelijkheid om langs te komen om uw hekwerk in te meten zodat alles precies past. Bovendien produceren wij alle poorten en hekwerken zelf in een eigen fabriek. Hierdoor garanderen we niet alleen de juiste kwaliteit/prijsverhouding, maar leveren wij de hekwerken precies zoals u het wilt.

Montage van hekwerken en poorten

Onze goed ingerichte montage bussen en medewerkers zorgen ervoor dat de klant geen omkijken hoeft te hebben naar het monteren van de hekwerken. Wij kunnen dit perfect voor u verzorgen maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Ook hebben wij een elektromonteur in dienst welke gespecialiseerd is in poortautomatisering (automatisch open en dicht laten gaan) en toegangscontrole. 

Levering van poortautomatisering

Doordat wij importeur zijn van poort automatiseringen, hebben wij niet alleen de juiste kennis in huis maar hebben wij altijd goed en voldoende materiaal op voorraad om uw poort te automatiseren. Wij leveren ook poortautomatisering aan andere verkopers van poorten.

Metaal en montage

Behalve onze passie voor (sier)hekwerk en metalen poorten, houden wij ons ook bezig met de metaal industrie. Zo bouwen wij gehele loodsen, maar leveren wij ook trappen en overkappingen voor uw terras. Meer informatie kunt u vinden op www.wintermetaalenmontage.nl

Wij hebben een no nonsense mentaliteit, niet zeuren maar hard werken! 

Heeft u vragen over onze service en diensten? Neem dan contact met ons op!

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!