Over Winter Sierhekwerk en tuinpoorten

Winter Sierhekwerk is opgericht in 2010. De afgelopen jaren heeft Winter zich ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de hekwerk branche.

Kwaliteit en service

Voor Winter bent u als klant het belangrijkste. Met een team van zes werknemers leveren wij de beste service en kwaliteit. Zo bieden wij de mogelijkheid om langs te komen om uw hekwerk in te meten zodat alles precies past. Bovendien produceren wij alle poorten en hekwerken zelf in een eigen fabriek. Hierdoor garanderen we niet alleen de juiste kwaliteit/prijsverhouding, maar leveren wij de hekwerken precies zoals u het wilt.

Montage van hekwerken en poorten

Onze goed ingerichte montage bussen en medewerkers zorgen ervoor dat de klant geen omkijken hoeft te hebben naar het monteren van de hekwerken. Wij kunnen dit perfect voor u verzorgen maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Ook hebben wij een elektromonteur in dienst welke gespecialiseerd is in poortautomatisering (automatisch open en dicht laten gaan) en toegangscontrole. 

Levering van poortautomatisering

Doordat wij importeur zijn van poort automatiseringen, hebben wij niet alleen de juiste kennis in huis maar hebben wij altijd goed en voldoende materiaal op voorraad om uw poort te automatiseren. Wij leveren ook poortautomatisering aan andere verkopers van poorten.

Metaal en montage

Behalve onze passie voor (sier)hekwerk en metalen poorten, houden wij ons ook bezig met de metaal industrie. Zo bouwen wij gehele loodsen, maar leveren wij ook trappen en overkappingen voor uw terras. Meer informatie kunt u vinden op www.wintermetaalenmontage.nl

Wij hebben een no nonsense mentaliteit, niet zeuren maar hard werken! 

Heeft u vragen over onze service en diensten? Neem dan contact met ons op!

Inspiratie

Poort in aanbouw bij Winter Sierhekwerk

Poort in aanbouw bij Winter Sierhekwerk

Balkon / Dak hekwerk

Balkon / Dak hekwerk

Dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk  en dubbelstaaf hekwerk

  • Jarenlange ervaring in sierhekwerk
  • 100% eigen in-huis fabricage
  • Uitstekende prijs/kwaliteisverhouding
  • Montage door onze ervaren monteurs