Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Prefab poorten

Een prefab poort is geheel naar uw wens omtworpen en al volledig opgebouwd in onze loods. Met gemetselde kolommen, intercom, automatische opener enz. Het is mogelijk en wij doen het graag voor u! Uiteraard kiest u eerst zelf het type poort, de kleur en welke opties u nodig heeft en ontvang u van ons een overzichtelijke offerte.

Voordelen van een prefab poort:

  • Minimale tijd dat uw toegangsweg is verspert vanwege werkzaamheden
  • Kortere doorlooptijd van het project
  • Snelle montage
  • Metselwerk kan in optimale omstandigheden worden gebouwd
  • Metalen poort kan perfect worden afgesteld
  • Opties zoals automatisering en intercom/camera kan worden voorbereid

Plaatsen van een prefab sierpoort

De kant en klare toegangspoort inclusief grondplaat, kolommen met eventueel een brievenbus en elektronica plaatsen we met een (kleine) kraan. Ter plaatse hoeft alleen een goede stabiele ondergrond te worden gemaakt waarop het geheel kan worden geplaatst. Vervolgens is het een kwestie van kabels aansluiten, testen en klaar. Met een Prefab Poort is het plaatsen nog slechts een kleinigheid!

Prefab sierpoort Prefab sierpoort op maat gemaakt

Prefab toegangspoort met sierhekwerk

Natuurlijk is het ook bij een prefab sierpoort mogelijk hier bijpassend hekwerk te plaatsen, eventueel met een slootwaaier en een looppoort. Ook een combinatie met dubbelstaafs hekwerk is mogelijk.

Prijzen kant en klare poorten

Omdat dit type toegangspoorten maatwerk zijn kunnen we geen vaste prijzen hanteren. Als u ons laat weten wat uw wensen zijn dan laten wij u zo snel mogelijk onze prijs weten.

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!