Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Industrieel hekwerk

Een veilig en voordelig metalen hekwerk rond uw bedrijf of woning? Wij leveren alle types industrieel hekwerk en kunnen alles aanpassen aan uw wensen. Uiteraard kan elk hekwerk worden voorzien van schuifpoorten en/of Inrijpoorten. Ook het monteren van het hekwerk voeren wij uiteraard vakkundig en met service en garantie uit.

Bekijk hier enkele voorbeelden en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Klik op de foto voor een vergroting.

Naar het overzicht >

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!