Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Balustrade of balkon hekwerk

Balkonhekwerk, ook wel balustrade genoemd, is erg belangrijk voor de veiligheid. Bij een balkon wordt door veel mensen tegen het werkwerk aan geleund als men van het uitzicht staat te genieten. U wilt zich niet voorstellen wat er gebeurd als dit balkon hekwerk niet stevig genoeg is en breekt of losschiet. Het is dus van groot belang dit type hekwerk van uitstekende kwaliteit metaal te fabriceren en perfect te monteren. Wij kunnen dit voor u verzorgen. 


Maatwerk balkon hekwerk


Wij fabriceren in eigen werkplaats balustrades of balkon hekwerk geheel op maat. Hier ziet u enkele voorbeelden zodat u ziet wat er mogelijk is. Heeft u een eigen idee voor een balustrade of balkon hekwerk? Neem contact met ons op want wij kunnen alles maken zoals u wilt! Klik op de foto voor een vergroting.

Naar het overzicht >

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!