Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Poorten

Hieronder kunt u een greep uit door ons geleverde en gemonteerde metalen poorten bekijken. Deze zijn allemaal 100% door onszelf geproduceerd en getuigen van een hoge kwaliteit vakmanschap.


Sierwaarde voor uw tuin


Een sierpoort verhoogd het aanzien van uw woning of bedrijf. Een duidelijke afscheiding van het openbaar terrein of dat van een andere woning is hierdoor gegarandeerd. Door een bij de tuin passende stijl sierhekwerk met poort te kiezen vergroot u de harmonie en versterkt u de door het straatwerk en andere tuinelementen gekozen sfeer.


Sierhekwerk vergroot de veiligheid


Tevens is een poort een uitstekend middel om uw woning minder gemakkelijk bereikbaar te maken voor ongenode gasten. Een voortuig kan het terrein niet op en een persoon heeft een ware hindernis te nemen om voorbij de poort te komen. 


Automatische poorten


Wij kunnen elke poort voorzien van automatisering. Dit wil zeggen dat u via uw telefoon of een intercom systeem de poort op afstand kunt opnenen.


Bekijk hieronder enkele voorbeelden en neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over sierhekwerk en poorten.

Naar het overzicht >

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!