Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Sierhekwerk

Een greep uit het door ons geleverde sierhekwerk kunt u hieronder bekijken. Wij kunnen elke type sierhekwerk, met of zonder poort, voor u maken en leveren. Neem gerust contact met ons op of kijk in ons standaard assortiment.


Metalen sierhekwerk in eigen productie


Al ons sierhekwerk wordt in eigen beheer geproduceerd. Onze eigen vakmensen fabriceren het hekwerk en kunnen uiteraard ook bijpassende (automatische) poorten, looppoorten en slootwaaiers voor u maken. Heeft u interesse? Vraag dan een offerte aan. Hierin kunt u o.a. de paalkoppen kiezen, de kleuren en afmateingen aangeven zodat wij snel een goede prijsopgave kunnen maken.


Voorbeelden van ons werk


Hieronder ziet u diverse projecten die wij reeds voor onze klanten hebben opgeleverd. Zoals u ziet is sierhekwerk in heel veel verschillende soorten leverbaar en speciale wensen zijn voor ons nooit een probleem aangezien wij de productie en het monteren van sierhekwerk volledig zelf verzorgen.

Naar het overzicht >

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!