Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Projecten

Zien wat wij kunnen maken? Hier kunt u een kleine greep uit onze projecten bekijken. Sierhekwerk, poorten, ballustrades en industrieel hekwerk. Heeft u vragen over een project of wilt u weten of wij uw idee kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij fabriceren alle typen hekwerk zelf in onze eigen werkplaats met ervaren personeel. Kwaliteit en maatwerk is ons visitekaartje zoals u kunt zien.

Ook het plaatsen van hekwerk kunnen we voor u verzorgen zodat u zeker weet dat het hekwerk of de poort perfect wordt geplaatst.

Klik op een van de onderstaande categoriën voor meer foto’s.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!