Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Sierhekwerk

Een sieraad voor uw tuin en een verhoogde veiligheid voor u en van uw bezittingen: sierhekwerk heeft diverse voordelen.

Prijzen

Sierhekwerk is er in ontzettend veel soorten en types. Zoals u hierboven heeft gezien,  zijn er al een groot aantal standaard types die we regelmatig maken, maar hierbij zijn er nog zoveel variaties mogelijk dat vaste prijzen vermelden geen optie is.

Offerte vragen

Uiteraard wilt u wel weten hoeveel een sierhekwerk u gaat kosten. Daarvoor hebben wij een offerteformulier op onze website. U kiest het type hekwerk dat past bij wat u graag zou willen en klikt vervolgens op de offerteaanvraag. Hier kiest u de variaties, zoals de paalkoppen, kleur, wel of niet laten monteren en het formaat. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke prijsopgave.

Eigen ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp voor een sierhekwerk bedacht? Ook dat kunnen wij maken! Wij hebben eigen constructie en zijn altijd in voor een uitdaging!

 

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!