Menu

Sierhekwerk van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Metalen poorten prijzen online opvragen

Een moderne of juist klassieke poort om de toegang van een woning of bedrijf af te sluiten is een goede keuze. Het houdt ongewenste gasten van uw terrein en vergroot daarmee het gevoel van veiligheid. Desgewenst kan een poort worden voorzien van een (beeld) intercom en automatisering voor het openen en sluiten.

Prijzen

Maar wat kost nu zo’n metalen poort? We kunnen helaas geen vaste prijzen hanteren, want een poort is altijd maatwerk. Het is geen standaard product, want u kunt, zoals u hierboven ziet, verschillende types kiezen en daarbij ook nog allerlei keuzes maken voor de punten, de kleur en uiteraard de afmetingen. Wij zorgen echter graag voor een heldere prijsopgave als u de poort die u aanspreekt aanklikt en een offerte aanvraagt.

Eigen fabricage

Al ons sierhekwerk en poorten worden in eigen huis geconstrueerd en wij kunnen deze natuurlijk ook voor u plaatsen.

 

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0591-764005

Over Winter Sierhekwerk

Wij zijn dé specialist in sierhekwerk, metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk.

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een nieuw hekwerk, inrijpoorten, schuifpoorten en/of dubbelstaafmat hekwerk. Tevreden klanten gevens ons veel voldoening en wij zijn constand bezig met het verder uitbreiden van onze klantenkring door een uitgebreider assortiment hekwerk aan te bieden. Naast de op deze website te bekijken modellen sierhekwerk en matelen poorten kunnen wij ook uw eigen ontwerp of een model dat u elders gezien heeft maken. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem!

Wij werken met 100% eigen fabricage. Hierdoor garanderen we niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding, maar leveren wij de poorten en hekwerken ook altijd precies zoals u het wilt!

 

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
Winter Sierhekwerk en Poorten
WIJ BELLEN U!